Vliegtuigkennels

 

Vliegtuigkennel.nl maakt enkel gebruik van gerenomeerde merken die allen IATA approved zijn, oftewel hoogwaardige kennels die de norm zijn in de luchtvaartbranch. Geen zorgen of de kennel 'goed wordt bevonden' geen zorgen dat u iets vergeet.

 

Momenteel heeft vliegtuigkennel.nl de mogelijkheid om 3 maten te huren, de FERPLAST ATLAS 60 maat Large, de VARI kennel maat Large, de VARI kennel maar eXtra Larga en de VARI Kennel GIANT maat eXtra-eXtra Larga.

ATLAS 60 incl. Wieltjes
ATLAS 60 incl. Wieltjes

press to zoom
vari kennel ultra large
vari kennel ultra large

press to zoom
ATLAS 60 incl. Wieltjes
ATLAS 60 incl. Wieltjes

press to zoom
1/2

​ATLAS 60 / VARI kennel Large

De Atlas 60 kenmerkt zich als all-round kennel welke stevig, veilig en duurzaam is. De kennel komt standaard met 'live animals' bestickering en 2 voeder/drink bakjes.Verder is de kennel voorzien van een uitrekbare handgreep, klemsloten met veiligheidsblokering, metale deur en bodemmat met drainagegaatjes. Als bonus kunt u de kennel huren met wieltjes.De Vari kennel 'Large' is net als de ATLAS 60 van hard plastic maar zonder apart 'vloer-element' Afhankelijk van de beschikbaarheid kunt u een voorkeur uitspreken voor 1 van deze.

VARI kennel Ultra 5 XL
VARI kennel eXtra-Large

De Vari 5 ultra kennel is een 'XL' kennel en zal elke hond een zee aan ruimte geven. De extra ruimte komt echter met 1 keerzijde, de kennel leeg weegt alleen al 14 kg!Vari kennels zijn gemaakt van hard plastic en worden geleverd met een '4-punts' sluitend deur frame.De Vari kennel 5 ultra kenmerkt zich als all-round kennel welke stevig, veilig en duurzaam is. De kennel komt standaard met 'live animals' bestickering en 2 voeder/drink bakjes.

VARI kennel GIANT XXL
VARI kennel eXtra-eXtra-Large

De Sky Vari Giant kennel is de grootste kennel in zijn soort en zal elke hond een zee aan ruimte geven. de extra ruimte komt echter met 1 keerzijde, de kennel leeg weegt alleen al 23 kg!Sky Vari kennels zijn gemaakt van hard plastic en worden geleverd met een '4-punts' sluitend deur frame.De Sky Vari Giant kenmerkt zich als all-round kennel welke stevig, veilig en duurzaam is. De kennel komt standaard met 'live animals' bestickering en 2 voeder/drink bakjes.


De sky Vari Giant is door zijn omvang niet toelaatbaar bij elke maatschappij. KLM hanteert deze maat als de maximale maat voor de lange afstandsvluchten (de MD-11, A330, B777 en B747 vloot). Voor een kortere vlucht met een bijvoorbeeld een 737 toestel is de 'XL' kennel de maximale afmeting. Altijd hanteert men de regel, wanneer u vliegt met een dier, neem eerst contact op met de vliegmaatschappij om zeker te weten dat deze kennel (met deze omvang & gewicht) aan boord wordt toegestaan